Välkomstveckan 2023

Sponsras av


Det allra första som händer under er tid som nya studenter är Välkomstveckan! En vecka fylld med aktiviteter för att lära känna era kursare och Uppsala som stad.

Datum
Välkomstveckan startar söndag 27/8 2023.
Upprop och kursstart 28/8 2023

Information om Välkomstveckan.

Under de första veckorna kommer du, tillsammans med dina kursare, att bli omhändertagen av studenter från årskurs 3 på veterinärprogrammet och årskurs 2 på djursjukskötarprogrammet. Det är de som anordnar alla välkomstaktiviteter.

Välkomstfaddrarna och äldrekursare kommer att gå med er hela första veckan och information från dem kommer inom kort i ett välkomstbrev. Viktigt att veta är att alla aktiviteter är helt frivilliga. Vill man inte delta är det bra om man pratar med någon av sina välkomstfaddrar. Mer information och ett fullständigt schema kommer upp på den här sidan och på instagram @vmf_valkomstveckan2023 i början på augusti!

Det här är schemat för välkomstveckan! Mer detaljerat schema kommer att komma när välkomstveckan börjar och skulle schemaändringar ske kommer det att meddelas av era faddrar. Tips inför veckan är att hitta någon som kan vakta eventuella djur som följer med till Uppsala och att preppa massa matlådor (som helst kan ätas kalla), då det kommer vara långa dagar!

Hoppas vi ses i höst!