Näringslivsdagen
15 nov 2023

Hålltider:
10.00 – 12.00 Iordningställande av monter. Alla utställare förväntas vara klara till 12.00
Mässan är öppet kl. 12 – 17 för studenter. Utställare är välkomna från kl.10 för att ställa upp. Alla utställare förväntas vara redo när studenterna dyker upp (kl.12).

Plats:
Entreplan i VHC.
Ulls väg 26, 75651 Uppsala
(VHC =Veterinärmedicinskt och Husdjursvetenskapligt centrum).
Karta, parkerningar finns i anslutning, se karta.

Näringslivsdagen anordnas varje höst av VMF:s näringslivsutskott i syfte att underlätta för näringslivet och studenter att mötas.

Detta är ett ypperligt tillfälle att träffa era framtida kollegor och samarbetspartners. Kanske har ni ett forskningsprojekt ni söker någon som vill att någon skriver ett examensarbete inom? Ni kanske söker TF-vet/-DSS eller djurvårdare till kommande sommar eller närmare än så, till julledigheterna?

Mässan besöks av omkring 600 studenter från våra olika utbildningar och är mycket uppskattad från alla håll. Dagen början mellan 10-11 där alla utställare infinner sig och bygger upp sina montrar och mässan öppnas sedan för studenter kl 12.00.

Företagslounge:
Under dagen kommer det finnas en lounge med lättare förtäring och dryck för samtliga utställare. Vi visar er dit när ni är på plats.

Wifi:
I lokalerna finns det möjlighet till Wifi, ni får koder på plats så ni kan koppla upp er. Observera att SLU har haft störningar i wifitillgängligheten så är det kritiskt för er monter ber vi ha en backup-lösning.

Vill ni också vara en del av detta är ni varmt välkomna att maila oss! vmf_naringslivsutskottet@stud.slu.se.

Sidan är senast uppdaterad: 2023 10 28