Boka VMFs kårhus

Vad roligt att du är intresserad av att hyra våra lokaler! Vi hoppas på att få chans att bidra till din tillställning. För att du som kund smidigt skall kunna få en överblick över vårt utbud samt kostnader, och för att vi på bästa sätt skall kunna tillgodose dina önskemål ber vi dig att fylla i följande formulär angående din bokning.

Även om du inte känner dig säker på alla uppgifter från början ber vi dig att skicka in ett första utkast med den informationen du känner att du har, så kan vi komplettera antalet gäster, dukning etc. närmre inpå det aktuella datumet.

Vid frågor, tillägg eller önskemål om att få komma och titta på lokalen,
maila: bokningvmf@gmail.com.

Vill du hyra mindre lokal (rum) under kortare tid för ex. möte som icke-medlem? Varmt välkommen att kontakta bokningvmf@gmail.com direkt med ditt ärende.

1. Kunduppgifter:

Tillkommer eventuellt kostnad för personal som behöver hjälpa till.

5. Kommer det att serveras mat under tillställningen?

6. Önskas kaffeservering under tillställningen?

Tillkommer 10kr/styck för kaffe/te som serveras. Punsch och/eller avec kan beställas av oss.

7. Skall garderoben vara öppen eller sluten?

Vid sluten finns personal på plats och hänger in/plockar ur jackor och väskor.

8. Önskas det engångsdukar till tillställningen?

Dessa kan köpas av oss och kostar då 600kr/rulle.

Vi vill förtydliga att endast VMF:s anställda DJ:s har tillstånd att hantera vår ljudutrustning, det är dock möjligt att ta med egen utrustning och DJ om detta önskas. För bruk av vår ljudutrustning tillkommer 600kr samt 200kr/h för vår anställda DJ.

Tillkommer 200 kr/ timme per anställd som jobbar i baren.

Vi gör vårt bästa för att kunna tillgodose era behov. Vårt standardsortiment av öl vid tillställningar är Carlsberg Hof, Staropramen och Mariestad. Cider är Briska päron, Somersby äpple samt rosé, Magners original & Ginger Joe. Husets vin är Ropiteau Cabernet Sauvignon rött och Moncaro Organic Bianco vitt. När det gäller dessa sorter behöver vi en uppskattning på hur mycket du tror går åt, men du behöver endast betala för det ni förbrukar under kvällen

Vi kan även beställa in ytterligare sorter från vår leverantör om ni har något speciellt önskemål. Vid denna typ av specialbeställningar kommer ni som kund emellertid att faktureras på allt vi beställer in oavsett hur mycket som går åt under kvällen. Detta kan vara bra att känna till vid beräkningen av beställningen. Tyvärr kan vi ej lämna ut den alkohol som blivit över, då ingen alkohol får lämna våra lokaler enligt alkohollagen.

12. Önskas fördrink? Vi brukar servera Rodestiu Cava.