Välkommen till VMF!

Veterinärmedicinska Föreningen är studentkåren som studiebevakar Sveriges veterinär- och djursjukskötarutbildningar och ser till att våra studenter har en givande studietid i Uppsala – vilket innebär en utmärkt möjlighet för ditt företag att synas!

Kåren och våra klasser har flera olika typer av verksamhet som du som företag kan synas vid eller vara delaktig i, såsom sittningar, vår välkomstvecka, klassernas examen och föreläsningar på kåren. Vi har också näringslivsdagen, en ypperlig möjlighet för dig att träffa framtida kollegor och förklara varför just din arbetsplats är bäst!

Veterinärmedicinska föreningens näringslivsdag

Näringslivsdagen är ett av våra mest efterlängtade årliga event. Den sker i november och är en dag då kåren bjuder in företag inom branschen för att studenterna ska kunna lära känna, hitta nya arbetsgivare och se den stora bredd som finns inom djursektorn.

Marknadsföring och sponsring hos VMF

Marknadsföring hos VMF kan ske i flera kanaler, vi har vår egen tidning som går ut till medlemmar, ett nyhetsbrev som går ut till alla våra studenter och självklart sociala medier och den här hemsidan, som når även utanför Stutis.

Aktiviter för våra medlemmar

Vill du hålla en föreläsning eller bjuda studenterna på studiebesök är VMF den perfekta kanalen för att anordna ditt event och nå ut till studenterna. Mer om detta kan du läsa här.

Kontakt med klasserna

Vill du medverka i välkomstveckan eller våra studenters examen? Detta sköts av de ansvariga klasserna, för aktuell information om vem du kan kontakta, maila vmf_sponsoransvarig@stud.slu.se så hjälper vi dig hitta rätt!