Veterinärkongressen, Phlugan och funkismiddagen

 

Den senaste tiden har bjudit på en härlig blandning av plugg, fest och kårverksamhet. För ett par veckor ägde Veterinärkongressen rum igen där våra medlemmar sålde fika och var teknikhjälp på föreläsningspassen. Stort tack till alla som hjälpte till! På lördagen efter kongressen var det äntligen dags för Phlugan - en sittning för veterinärer och veterinärstudenter som är vartannat år. Och vilken fest det blev! Årets klubbverk KundVagn hade verkligen slagit på stort och Vetlifes premiär på Phlugan blev en succé. En tradition är också att årskurs 5 och 6 på veterinärprogrammet arrangerar ett spex före sittningen och jag tror jag talar för alla när jag säger att det var helt fantastiskt på alla sätt! Bra jobbat Vet-X och Wundervets!

Skolan är också roligare än någonsin nu när jag äntligen kommit upp till årskurs 4 på veterinärprogrammet och börjar närma mig kliniken. VI har precis haft tenta i klinisk undersökning av hund och katt vilket har inneburit övning med skolans beaglar - det finns värre sätt att plugga på! 

Styrelsen har även arrangerat Funkismiddagen - en sittning som man som kårfunktionär blir bjuden på en sittning varje höst. Bara det är en ypperlig anledning till att engagera sig i VMF! Ta chansen att skriva upp dig på en post innan årsmötet 6:e december - det är kul att vara kåraktiv! 

 

Ha det toppen nu alla fina och ta det försiktigt på isen! 

 

Josefine Prabert, sekreterare