Snart sommar!

VMFs styrelse under andra halvan av 2017. Foto: Karin Klensmeden

 

 

Mitt förra blogginlägg skrev jag för tre månader sedan, när vårterminen kändes evighetslång och sommarlovet lååååångt borta. Nu sitter jag här, med bara dagar kvar av smådjurspraktiken som jag gjort på ett djursjukhus i Upplands Väsby. Jag har trivts som fisken i vattnet och nästa tisdag är det tack och adjö. Men jag har blivit erbjuden att jobba extra till hösten (så mycket jag vill - det är en lyx att plugga till Djursjukskötare!) - sommaren ska jag däremot spendera på Albano i Danderyd. Det ska bli väldigt spännande att vara på ett så stort ställe, hittills består min kliniska erfarenhet av en liten klinik och ett mellanstort sjukhus.

 

I sommar fyller jag 30. Det är ju inte klokt! Men sant. I helgen som var bjöd jag in familj & vänner att fira med mig här i Uppsala. Och vilket kalas det blev! Det bjöds på god mat, skönsång, tårar & massa skratt och varade ända fram på småtimmarna, så pass att vi fick se en fantastisk soluppgång över Ultuna!

 

På fredag är det sista dagen på terminen. Då tar DSS14 (Djursjuksköterprogrammet åk 3) sin examen och jag har fått äran att vara fanbärare. Det ska bli väldigt kul! Sen firar vi in sommarlovet på Slutsittningen som gästas av Anna Untz (ni vet: "E de fest, får man komma? Får man ta med sig nån, hur många?")

 

Sammanfattningsvis har vårterminen 2017 varit en bra termin som gått alldeles för fort, i vanlig ordning. Jag har verkligen trivts med mina kåruppdrag och ser fram emot hösten och allt vad den har att bjuda på. Inte minst insparken och att få träffa alla fina nya studenter!

 

Skön sommar!

 

/Maja

Kårutskottsordförande 2017​