Snart examen!

Slutet av vårterminen börjar nu närma sig. Inte för att det märks när snön kommer på besök igen! Styrelsen arbetar på som vanligt, förra veckan hölls det andra föreningsmötet för terminen. Det beslutades bland annat om vad som ska göras med VMFs vinst från förra året - en del kommer gå till att rusta upp vårt fina kårhus, så att det håller sig fint länge till! Utöver det kommer pengar också läggas bland annat på firande för VMFs 150-årsjubileum, som bara är  drygt ett år bort. En kommitté arbetar med planering och förberedelser inför detta.

Under föreningsmötet diskuterades också en eventuellt kommande tv-produktion på UDS. VMF kommer fortsätta att övervaka studenternas intressen, och om en sådan produktion blir verklighet se till att den inte påverkar studenternas undervisning.

Dessutom tillsattes en del kårposter under mötet, däribland min egen! Hur roligt det än har varit att sitta med i styrelsen den senaste terminen, går min studietid nu mot sitt slut, och examen väntar runt hörnet. I dagarna presenteras våra examensarbeten, och om lite drygt två veckor hålls vår examensbal. Tre år som djursjukskötarstudent på Ultuna känns plötsligt som en alldeles för kort tid, samtidigt som jag och mina klasskamrater ser fram emot att få prova vingarna i arbetslivet, som fullfjädrade leg dss! Personligen kommer jag dock inte lämna campus helt, förhoppningsvis så träffas vi på UDS smådjursklinik framöver, där jag fått min anställning. 

För alla er som avslutar ert första år, sista år, eller någonstans däremellan hoppas jag ändå att ni håller ut de sista veckorna, snart är det sommar! Och att ni unnar er en välförtjänt semester.

Lycka till och tack för den här tiden!

Marina Fridh-Cardoso, sekreterare i styrelsen, DSS åk 3