Relaxutskottet

Relaxutskottet – Utskottet som ser till att du får slappna av

För er som inte vet, så finns det en relaxavdelning på kårens övervåning där det finns två omklädningsrum, duschar, bastu och badtunna. Det finns även ett relaxrum där man kan plugga, ha möten eller bara slappa. Inte så dumt!

Relaxutskottet ansvarar för driften av denna värdefulla del av kåren och även för uthyrningarna av badtunnan. Med en post i utskottet ansvarar man för en viss del men man arbetar också tillsammans för att hålla igång och utveckla verksamheten. En gång per termin har vi exempelvis en större fixardag där större projekt och renoveringar genomförs.

Har du frågor angående utskottet och vad vi gör? Skriv till oss på vmf_relax@stud.slu.se så hjälper vi dig! Skulle du ha förslag till förbättringar eller andra synpunkter så kan vi ta upp dessa på nästkommande möte, om du nu inte önskar att framföra dessa själv. Våra möten är öppna för alla och du är välkommen att delta själv även om du bara vill få en inblick i utskottets verksamhet!

Vill du hyra badtunnan? För mer info om badtunnan och relaxavdelningen, titta under ”VMF:s badtunna”. För priser se ”Priser”.