Medlem

Tillgång till studentbostäder, billigare fester, studentlitteratur, kaffe och mycket, mycket mer - våra medlemmar har massor av förmåner!

VMF viktigaste uppgift är och kommer alltid att vara att övervaka veterinärutbildningens och djursjukskötarutbildningens kvalitet. Samtidigt är vi självklart också väldigt måna om att våra medlemmar ska känna vi gör ett bra jobb och att det därför är meningsfullt att bidra med sitt stöd och närvaro. Våra fester, pubar och andra trevliga evenemang och aktiviteter är bara en del av vårt jobb för att alla ska känna att medlemskapet är värdefullt och få ut så mycket som möjligt av tiden som VMF-medlem!

Förutom en komplett studieövervakning får alla våra medlemmar:

 • Tillgång till bostadskön för studentbostäder hos Stiftelsen Ultuna studentbostäder (SUSbo, de som har hand om Studentbostäderna i området Gälbo bredvid skolan på Ultuna).
 • Lägre priser på hund/katt-foder.
 • Billigare biljettpriser till fester anordnade av VMF och de andra SLU-kårerna inom SLUSS (SLU:s Samlade Studentkårer).
 • Möjlighet till plats i VMF:s hundgårdar.
 • Som VMF-medlem får du ett medlemskap i ViF - Veterinärhögskolans Idrottsförening - kostar bara en femma extra.
 • Bladmagen - kårens alldeles egna medlemstidning med nyheter och spännande reportage om allt som rör kåren och veterinärvärlden - hemskickad gratis.
 • Möjlighet till resestipendium.
 • Tillgång till VMF:s topputrustade kårhus med bland annat trådlöst internet (wifi), relaxavdelning och badtunna.
 • Möjlighet att hyra VMF:s kårhus som festlokal för externa evenemang som fester, konferenser och föreläsningar till medlemspris.
 • Möjlighet till att bli vald till någon av VMF:s alla poster som ger erfarenheter och meriter för framtiden.
 • Givetvis rätt till att uttrycka sig samt göra sin röst hörd på föreningsmötena.
 • Mecenat-kort.

Sist men inte minst får man massor av skoj och får vänner för livet genom kåren!

Tänk på att det är skillnad på att vara stödmedlem och fullvärdig medlem! Rabatterna och fördelarna är endast till för fullvärdiga medlemmar!

Har du frågor kring ditt medlemskap kan du höra av dig till oss på vmf_medlemsansvarig@stud.slu.se!

Klicka här och bli medlem idag! »

 

 

Är du färdig veterinär eller DSS och vill stötta din gamla kår?

Bli en av VMF:s högt ärade stödmedlemmar!

Den första juli 2010 avskaffades kårobligatoriet och Sveriges studentkårer ställdes inför en osäker framtid. På VMF har vi valt att se denna utmaning som en möjlighet till förbättring och modernisering.

Även om vi kämpar så hårt vi kan skulle vi uppskatta din hjälp för att bevara vår –och din - historia och säkra kårens framtid.

Du kan enkelt bidra till en levande studiemiljö för blivande kollegor samt en kvalitativ studiebevakning och därmed en bra veterinär- och djursjukskötarutbildning genom att bli stödmedlem i VMF.

Detta gör du enklast genom vårt medlemssystem UniCore, klicka här för att bli stödmedlem​!

Som tack för ditt stöd får du sedan kårtidningen Bladmagen hemskickad och rätt att delta på terminens föreningsmöten.

Har du andra frågor eller funderingar kring medlemskap? Ta kontakt med vår medlemsansvariga via vmf_medlemsansvarig@stud.slu.se för mer information.

Tack för ditt stöd!