Jaktklubben bjuder in till föreläsning med Vick...

Jaktklubben bjuder in till föreläsning med Vicky Miles

Styrka balans och kroppskontroll hos jakthunden

100kr/person

Vicky Miles är certifierad Valp- och Allmänlydnadsinstruktör och certifierad Specialsöksinstruktör genom SBK. Hon har även gått CANIS ett-åriga klickertränar-utbildning samt instruktörsfortbildningar för Maria Brandel. Hon erbjuder kurser i grunder inför olika lydnadsgrenar (tävlingslydnad, rallylydnad, brukslydnad, HtM) specialsök (nosework, kantarellsök) samt friskvård och kroppskontroll och en hel radda andra kurser!

Hon driver företaget VM Hundkurser och nu ska hon komma till oss!

Eftersom hon gör det här via sitt företag vill hon gärna ha betalt för mödan (we all know the feeling), men ni kommer aldrig igen kunna gå på en föreläsning med henne för så lite som 100 kr - där det dessutom ingår baguette och dricka!

Självklart är denna föreläsning aktuell för alla som har hund – jakt eller inte -, alla som vill ha hund och alla som någon gång vill jobba med hund! It's gonna be awsome!

Föreläsningen kommer hållas på kåren den 19 April kl 17:00, see you there!

Mer info om hur anmälan och betalning görs kommer inom kort.
För att detta ska gå ekonomiskt sett behöver det komma ungefär 50 personer till föreläsningen, om det blir så att vi får in alldeles för få anmälningar så kan det bli så att vi får ställa in, och det vill vi ju såklart inte! ;) Så håll utkik efter biljettlänken och bjud in alla du känner!

Det kommer bli grymt!!